Περιεχόμενο
Εικόνα
Image
Εξώφυλλο του Οδηγού υπηρεσιών, ειδικά για τις ανακοινώσεις φορέων και τις αγγελίες ιδιωτών.
Κείμενο

Έχετε κενές θέσεις για ωφελούμενους στα προγράμματά σας; Λείπουν μερικά ακόμη άτομα από την εκδήλωση σας, για να γίνει sold out; Υπάρχει κάποια νέα θέση εργασίας στην ομάδα σας; Ο Οδηγός υπηρεσιών φιλοξενεί τις ανακοινώσεις σας, ώστε να μη μένει καμία θέση κενή. Μπορείτε να υποβάλλετε αίτημα ανάρτησης μίας ανακοίνωσης, που αφορά φορείς, δομές και ιδιώτες, που έχουν καταχωρηθεί στον Οδηγό υπηρεσιών.

Οι προϋποθέσεις για την ανάρτηση μίας ανακοίνωσης είναι οι εξής:

  • Αν πρόκειται για κάποια δράση ή εκδήλωση, με ημερομηνία διεξαγωγής, χρειάζεται να μεσολαβεί επαρκής χρόνος για την ανάρτησή της από την ομάδα του Οδηγού υπηρεσιών και την έγκαιρη ενημέρωση του κοινού μας.
  • Η ανακοίνωση θα πρέπει να αφορά δράσεις ή παρεχόμενες υπηρεσίες του παρόχου ή των παρόχων, αν πρόκειται για συνδιοργάνωση ή άλλη συνέργεια.
  • Η ανακοίνωση μπορεί να αφορά μια ευρεία γκάμα θεμάτων, όπως ένα πρόγραμμα, μια δράση ή εκδήλωση, πρόσκληση για εθελοντές ή προσλήψεις προσωπικού, δελτίο τύπου, άρθρο, κ.ο.κ.

Σε καταχωρημένους φορείς, παρέχεται δωρεάν μία ανακοίνωση ανά εξάμηνο. Περισσότερη αρθρογραφία και ειδησεογραφία είναι διαθέσιμη, με την υποστήριξη της ομάδας εργασίας του Οδηγού, με μια μικρη συνδρομή, σε ετήσια βάση.

Κείμενο
Σε περίπτωση που έμμεσα ή άμεσα εμπλέκονται άλλοι πάροχοι που δεν παρουσιάζονται στον Οδηγό υπηρεσιών, διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε το αίτημά σας, αν δεν δεχτούν όλοι οι εμπλεκόμενοι να καταχωρήσουν επαρκώς τα στοιχεία που τους αφορούν. Αν η ανακοίνωση αφορά εκδήλωση ή άλλη δράση με φιλανθρωπικό σκοπό, θα την προβάλλουμε δωρεάν. Αν προέρχεται από Συλλόγους Γονέων ή ΑμεΑ ή ειδικώς αναγνωρισμένα φιλανθρωπικά Σωματεία / - Ιδρύματα, όπου φοιτούν ή διαβιούν ΑμεΑ, θα την προβάλουμε  δωρεάν, με την προϋπόθεση ότι δεν δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό σε εμπορικές επιχειρήσεις. Αν η ανακοίνωση αφορά δράση που συνδιοργανώνεται από περισσότερους του ενός φορείς, θα επιλέξουμε να τη συνδέσουμε κατά βάση με έναν κύριο φορέα υλοποίησης. 
Κείμενο
Εφόσον η ανακοίνωσή σας αναρτηθεί στην πλατφόρμα του Οδηγού υπηρεσιών, θα ενημερωθειτε μέσω E-mail ή με SMS από ένα μέλος της ομάδας εργασίας του pronoise.org. Θα φιλοξενήσουμε και θα προβάλλουμε online την ανακοίνωση και, παράλληλα, αν θέλετε, θα την προωθήσουμε μέσω του ενημερωτικού δελτίου μας, γνωστού ως ...Nousletter. Το ..Nousletter αποστέλλεται σε εβδομαδιαία βάση σε 16.000+ παραλήπτες. Μπορείτε να εγγραφείτε συνδρομητής για να το λαμβάνετε δωρεάν μέσω E-mail, στο κάτω μέρος των ιστοσελίδων του Οδηγού υπηρεσιών. Ενημερωτικό δελτίο.