Περιεχόμενο
Εικόνα
Image
Εξώφυλλο του Οδηγού υπηρεσιών, ειδικά για τις προκηρύξεις φορέων και τις αγγελίες ιδιωτών.
Κείμενο

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr αποτελείται από μία ειδικά διαμορφωμένη σουίτα εφαρμογών που βασίζονται σε μία πλατφόρμα τηλεργασίας. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία βασισμένα σε νέες τεχνολογίες που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr συμπεριλαμβάνει πρόσβαση και τεχνική υποστήριξη στις εξής πλατφόρμες, ειδικά διαμορφωμένες για το NOESI.gr από τη Google:

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Στο Ψηφιακό Γραφείο συμπεριλαμβάνονται και άλλες εφαρμογές (apps), της Google είναι μάλλον οι πιο γνωστές. Αν δεν γνωρίζεις πώς λειτουργούν, παρέχουμε οδηγίες για τη χρήση τους. Με το Ψηφιακό Γραφείο αποκτάς πρόσβαση στο τεχνικό αρχείο του NOESI.gr, με οδηγίες και ιδέες για να αναπτύξεις τις ψηφιακές δεξιότητές σου μέσω των εργαλείων μας. 

Νέες δυνατότητες προστίθενται συνεχώς.

Κείμενο

Tips! 
Μπορείς, για παράδειγμα, να αξιοποιήσεις την πλατφόρμα για να οργανώσεις διαδικτυακά τις συνεδρίες σου ή ακόμη να οργανώσεις και να φιλοξενήσεις διαδικτυακά σεμινάρια (webinars) ή συζητήσεις (e-roundtables) ή επιμέρους ομάδες εργασίας (breakout sessions). Παρέχουμε, επίσης, ειδικά πρότυπα (templates) για να κρατάς σημειώσεις (casenotes), για τις περιπτώσεις σου, πρότυπα για να αποστέλλεις αυτόματα προκαθορισμένα E-mail στους πελάτες ή συνεργάτες, ψηφιακό πελατολόγιο απευθείας από το E-mail σου (contacts), κοινόχρηστα ημερολόγια που μπορείς να μοιράζεστε με τα μέλη της ομάδας ή τους συνεργάτες σας και πλατφόρμα για όσους θέλουν να κλείσουν ηλεκτρονικά ραντεβού μαζί σου, σε προκαθορισμένες ώρες που έχεις διαθεσιμότητα.  

Παροτρύνουμε τα μέλη μας να αξιοποιούν και άλλα πρόσθετα εργαλεία (add-ons), όπως για την επίβλεψη της προόδου των εργασιών τους (Asana), οι σημαντικές εκκρεμότητες (Tasks / Keep) που χρειάζεται να φροντίσουν, ή την σχηματική απεικόνιση των δραστηριοτήτων τους (Jamboard) για να πετυχαίνουν περισσότερα με λίγο χρώμα στη ...δουλειά τους!

Εικόνα
Image
Ένα σχέδιο που απεικονίζει διάφορα γραφικά σε ένα κύκλο που μοιάζει με τη γη.
Κείμενο

Ειδικά για το Google Meet (τηλεδιάσκεψη), η πλατφόρμα μας προσφέρει δυνατότητα εγγραφής (μαγνητοσκόπησης) με έως 150 συμμετέχοντες, χωρίς περιορισμό χρόνου. Αν χρησιμοποιείς, παράλληλα, και το Zoom είναι και αυτό ενσωματωμένο στην πλατφόρμα μας, ώστε να επιλέγεις με ποιο από τα δύο θα στέλνεις τις προσκλήσεις σου για συνάντηση.

Για το Google Drive (αποθηκευτικός χώρος) παρέχουμε 100 GΒ για  αρχεία. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον χώρο ως backup όλων των αρχείων από το smartphone, το tablet ή τον Η/Υ σου.

Στο Gmail (E-mail) παρέχουμε τη δυνατότητα να οργανώνεις καμπάνιες με πολλούς παραλήπτες με μηνύματα που μπορείς να μορφοποιήσεις για όλα τα ενημερωτικά μηνύματά σου (templates). Επίσης, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για μηνύματα, που στέλνεις συχνά, ώστε να αποστέλλονται με το πάτημα ενός πλήκτρου, χωρίς ανάγκη για copy-paste.

Η πρόσβαση στο Αρχείο της Ψηφιακής Αλληλεγγύης (πρώην Αρχείο Συνεργατικών Ομάδων) είναι απεριόριστη. Σε όλα, ακόμη και στο Λογισμικό Ειδικής Αγωγής και το έτοιμο-προς-χρήση υλικό για τηλεργασία ή τηλεκπαίδευση.

Όλα αυτά γίνονται δυνατά με έναν λογαριασμό με το όνομα ή την επωνυμία σου με την κατάληξη @noesi.gr από 29,50 ευρώ / μήνα.* Προσφέρουμε δώρο τον ΦΠΑ 24% για το πρώτο έτος σε νέους συνδρομητές.

(*) Η περίοδος προσφοράς -50% από 15,60€ έληξε στις 30/09/2023. Ο νέος τιμοκατάλογος ισχύει από 1/10/2023.

Κείμενο
Tips! 
Χρήσιμα εργαλεία στο επαγγελματικό E-mail σου μέσω του Ψηφιακού Γραφείου σας: Καθημερινά λαμβάνεις αναφορά για τα E-mail που έστειλες, πού δείχνουν πόσοι παραλήπτες διάβασαν το μήνυμά σου.  Μπορείς ακόμη να φτιάχνεις διαφορετικές ηλεκτρονικές υπογραφές με το ειδικό εργαλείο μας και να τις προσθέτεις στα μηνύματά σου, ανάλογα με τον παραλήπτη ή το είδος του μηνύματος.
Κείμενο

Τα Ψηφιακά Γραφεία ® NOESI.gr παρέχονται με τεχνική υποστήριξη (24/7) από τη Google.  

  G Suite  

Επικοινώνησε με το NOESI.gr για περισσότερες πληροφορίες.