Περιεχόμενο
Εικόνα
Image
Εξώφυλλο του Οδηγού υπηρεσιών, ειδικά για τις προκηρύξεις φορέων και τις αγγελίες ιδιωτών.
Κείμενο

Η καταχώρηση στον Οδηγό παρέχει μία προσωπική ιστοσελίδα σε επαγγελματίες. Εκεί παρουσιάζονται το επαγγελματικό προφίλ ή το βιογραφικό μαζί με άλλα αρχεία ή στοιχεία που αφορούν την ταυτότητα και τα στοιχεία επικοινωνίας του ατόμου. Το NOESI.gr εξακριβώνει την ορθότητά τους σε διαρκή βάση.

Οι επαγγελματίες, που καταχωρούνται στον Οδηγό, εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης. Η καταχώρηση των ατόμων γίνεται με βάση τις υπηρεσίες που παρέχουν, την περιοχή όπου βρίσκονται και άλλες παραμέτρους, όπως η ηλικία ή οι διάφορες παθήσεις των ατόμων που αναλαμβάνουν κ.ά.

Αξιοποιούμε τον Oδηγό για τη σύσταση ενός εξειδικευμένου δικτύου επαγγελματιών με τον διακριτικό τίτλο "Specials". Στους επαγγελματίες, που εντάσσονται στο δίκτυο, εκτός από την προβολή τους στον Οδηγό παρέχουμε και τα ακόλουθα:

  1. Συμμετοχή στις "Παραπομπές", μία υπηρεσία αναζήτησης διαπιστευμένων επαγγελματιών από ιδιώτες χωρίς ανάρτηση αγγελίας.
  2. Πρόσβαση στο αρχείο της Ψηφιακής Αλληλεγγύης. Μάθε περισσότερα.
  3. Συνεργασία σε δράσεις, που αφορούν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Η προβολή στον Οδηγό είναι συνδρομητική υπηρεσία για ιδιώτες επαγγελματίες. Οι συνδρομές ξεκινούν από 40 ευρώ και μπορούν να εξοφληθούν online με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, μέσω τράπεζας ή PayPal.

Κείμενο
Για να καταχωρήσεις το επαγγελματικό προφίλ σου στον Οδηγό, υπόβαλε το αίτημά σου.