Περιγραφή

Προσφέρουμε σε όλους ένα ευέλικτο και προσβάσιμο ηλεκτρονικό εργαλείο αναζήτησης υπηρεσιών, έναν Οδηγό για την αναζήτηση υπηρεσιών για άτομα με αναπηρία και παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, με βάση τα κριτήρια (φίλτρα) που τους ενδιαφέρουν (π.χ. περιοχή, ηλικία ατόμου, είδος αναπηρίας κ.ά.).

 

Στον Οδηγό μπορούν να καταχωρηθούν, ως πάροχοι υπηρεσιών, νομικά και φυσικά πρόσωπα παντός είδους, όπως ιδιώτες επαγγελματίες, εμπορικές επιχειρήσεις, Σύλλογοι ή Σωματεία, φορείς ή δομές μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, δημόσιες ή δημοτικές δομές και δημόσιες υπηρεσίες. 

 

Οι εγκεκριμένοι πάροχοι επικοινωνούν στο ευρύ κοινό, εκτός από τις υπηρεσίες τους, τις ανακοινώσεις τους, όπως για υπηρεσίες, προϊόντα, νέα προγράμματα, εκδηλώσεις, νέες θέσεις εργασίας προσωπικού έμμισθου ή εθελοντών κ.ά. Μπορούν, επίσης, να αξιοποιήσουν την πλαφόρμα του Οδηγού pronoise.org όσο και την ιστοσελίδα noesi.gr για την προβολή των μηνυμάτων τους. Με την αίτηση αυτή, μας παρέχετε την εξουσιοδότηση να καταχωρήσουμε στον Οδηγό μία σελίδα με πληροφορίες για τις υπηρεσίες σας.

 

Μπορείς να υποβάλλεις το αίτημα καταχώρησης νέου παρόχου αφιερώντας λίγα λεπτά. Δεν θα χρειαστούν δικαιολογητικά ή πιστοποιητικά κατά την υποβολή της αίτησης, αλλά ενδέχεται να σας ζητηθούν ηλεκτρονικά μέσω E-mail, αργότερα, κατά την επεξεργασία του αιτήματος από την ομάδα διαχείρισης του Οδηγού.

 

Αν ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα για προώθηση των υπηρεσιών, μάθε περισσότερα για την προβολή στον Οδηγό.

Webform
  • Τρέχοντα Είδος παρόχου
  • Στοιχεία παρόχου
  • Στοιχεία υπευθύνου
  • Ολοκληρώθηκε
Τι είδους είναι ο πάροχος της υπηρεσίας που ενδιαφέρεστε να καταχωρήσετε;