Περιεχόμενο
Εικόνα
Image
Εξώφυλλο του Οδηγού υπηρεσιών με τον διακριτικό τίτλο 'Προνόησε' από το NOESI.gr.

Θεματολογία

Κείμενο

Η θεματολογία μας αφορά τις παρεμβάσεις για την αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών, σύνθετων ειδικών εκπαιδευτικών αναγκών, τις θεραπείες και τα πρωτόκολλα για τη θεραπεία παθήσεων, τις μεθόδους αντιμετώπισης των εμποδίων σε άτομα με αναπηρία, τη συμβουλευτική ατόμου και οικογένειας. Δίνουμε έμφαση στις νέες εξελίξεις της τεχνολογίας, της ιατρικής και φυσικής αποκατάστασης, της μελέτης των σύγχρονων κοινωνικών φαινομένων.

Γιατί αρθρογραφία;

Είτε εργάζεσαι ιδιωτικά ή σε κάποιο πλαίσιο, μπορείς να συνδράμεις με τις γνώσεις σου, αρθρογραφώντας για τα θέματα που είναι σημαντικά για εσένα, βοηθώντας τους αναγνώστες μας να ενημερωθούν για ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών που αφορούν τις υπηρεσίες που παρουσιάζει ο Οδηγός υπηρεσιών.

Θυμίσου ότι μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι νέες εξελίξεις της τεχνολογίας, της ιατρικής και φυσικής αποκατάστασης, της μελέτης των σύγχρονων κοινωνικών φαινομένων. Επικεντρώνουμε στις παρεμβάσεις για την αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών αλλά και σύνθετων ειδικών εκπαιδευτικών αναγκών, τις θεραπείες και τα πρωτόκολλα για τη θεραπεία παθήσεων, τις μεθόδους αντιμετώπισης για την άρση των εμποδίων σε άτομα με αναπηρία, την μελέτη αναγκών των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και τη συμβουλευτική ατόμου και οικογένειας.

Επικοινωνία

Αν θέλεις να αρθρογραφήσεις στον Οδηγό υπηρεσιών — ως ιδιώτης επαγγελματίας ή ως επαγγελματίας σε κάποιο πλαίσιο, που παρουσιάζουμε στον Οδηγό υπηρεσιών, ή ως άτομο με αναπηρία ή συμπαραστάτης ατόμου με αναπηρία — μπορείς να στείλεις το άρθρο σου μέσω E-mail: Στείλε μήνυμα. Θα το μελετήσουμε και θα αξιολογήσουμε και θα απαντήσουμε μέσω E-mail ή SMS αν μπορούμε να το φιλοξενήσουμε στην πλατφόρμα του Οδηγού pronoise.org.

Ειδικότερα για τα άτομα με αναπηρία, που επιθυμούν αν αρθρογραφήσουν, παρέχουμε ένα πλαίσιο συνεργασίας, που — εκτός της αρθρογραφίας — σκοπεύει και στη βελτίωση της προσβασιμότητας των ατόμων με αναπηρία στην πληροφορία που παρέχεται μέσω της πλατφόρμας pronoise.org.

Σημαντική σημείωση

Κείμενο

Η ομάδα διαχείρισης του Οδηγού υπηρεσιών διατηρεί το δικαίωμα να μη δικαιολογήσει την άποψή της, σε περίπτωση που δεν αποφασίσουμε θετικά ως προς τη φιλοξενία ενός άρθρου, παρότι φροντίζουμε ώστε να παρέχουμε εξηγήσεις και συμβουλές στους αρθρογράφους, που επικοινωνούν μαζί μας. 

Για τα άρθρα που φιλοξενούνται από  μέρους μας, σε κάθε επόμενη ανάρτησή τους σε άλλους ιστότοπους, χρειάζεται να αναφέρεται η πηγή ως εξής: