Εικόνα
Image
Το Σάββατο 13 Απριλίου 2024 τρέχουμε για τον αυτισμό!
Περιγραφή
Εικόνα
Image
Λογότυπο Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό (ΔΑΦ) Λάρισας.
Κείμενο

Διοργανωτές του αγώνα είναι ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και τον «Α.Σ ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ», υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων, με την υποστήριξη των: Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, Mamali Trail Run, Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ν. Λάρισας, Κοιν. Σ. Επ. «Αθλοτεχνίες», Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ν. Λάρισας και Π.Ε.Π.Φ.Α Ν. Λάρισας.  Ο αγώνας πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των δράσεων του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας.

Με το σύνθημα «Τρέχουμε για τον Αυτισμό»,  δρομείς κάθε ηλικίας, ελεύθεροι ασκούμενοι, μέλη κοινωνικών ομάδων, οικογένειες και μαθητές δίνουν ραντεβού στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας στις 6 το απόγευμα, όπου ο αφέτης θα σημάνει την έναρξη των Αγώνων ακολουθώντας τις διαδρομές του «RUN GREECE». Αναλυτικότερα, η αφετηρία και τερματισμός είναι η Κεντρική Πλατεία Λάρισας, με την ώρα εκκίνησης να ορίζεται στις 6 μμ για τον αγώνα 630μ, στις 6:30 μμ για τον αγώνα 10χλμ και στις 8 μμ για τον αγώνα 5χλμ. Οι διαδρομές είναι επισήμως μετρημένες και πιστοποιημένες από τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. 

Κείμενο

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για την εγγραφή απαιτείται συμπλήρωση ηλεκτρονικής φόρμας στην ιστοσελίδα www.segas-thessalias.gr  έως τη Δευτέρα 8/4/2024.  Συμμετοχές την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται δεκτές.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 

  • Η συμμετοχή στον αγώνα των 5 χλμ & 10 χλμ είναι 8 ευρώ. 

  • Η συμμετοχή στον αγώνα των 630 μ είναι 2 ευρώ. 

  • Η συμμετοχή για τα ΑμεΑ και τους συνοδούς τους είναι δωρεάν. 

Η καταβολή της συνδρομής συμμετοχής γίνεται αποκλειστικά μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : ΙΒΑΝ   GR 9401102520000025200311196, έως την καταληκτική ημέρα εγγραφών Δευτέρα 8/4/2023.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΡΙΘΜΩΝ & ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΓΩΝΑ

Όλοι οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους και το απαραίτητο υλικό για τον αγώνα από το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης, το οποίο φιλοξενείται στο Στάδιο Αλκαζάρ – Κεντρική είσοδος (Θύρα VIP) την Παρασκευή 12 Απριλίου από 3 μμ έως 9 μμ, με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ). Στους  συμμετέχοντες των αγώνων 5 χλμ & 10 χλμ που θα  καταβάλλουν  το  αντίτιμο  συμμετοχής,  θα δοθούν δωρεάν t-shirts, αριθμός εγγραφής (BIb), ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής. Στον αγώνα 630μ. θα δοθούν δωρεάν t-shirts, αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής. Αναλυτικές πληροφορίες στην προκήρυξη του αγώνα η οποία είναι αναρτημένη στο www.segas-thessalias.gr.