Εικόνα
Image
Αφίσα για τη συναυλία με τους Nasty Pills και τη συμμετοχή του Μουσικού Σχήματος της Πλοήγησης.
Περιγραφή
Κείμενο

Ένα live με συμπεριληπτικό χαρακτήρα,  όπου οι Πλοηγοί, το μουσικό σχήμα του Εξειδικευμένου Πολυχώρου Ανάπτυξης Δεξιοτήτων «Πλοήγηση» θα ανέβουν στη σκηνή μαζί με το καταξιωμένο rock συγκρότημα «Nasty Pills» αποδεικνύοντας έμπρακτα  ότι η μουσική ενώνει.

Το μουσικό σχήμα Πλοηγοί δημιουργήθηκαν στην Πλοήγηση, έναν χώρο που μέσα από προγράμματα καλλιτεχνικά, κατάρτισης και κοινωνικών δεξιοτήτων, εκπαιδεύει έφηβους και έφηβες, νέους και νέες με αυτισμό και ψυχοκοινωνικές διαταραχές, με στόχο την κοινωνική και επαγγελματική τους ένταξη και την αυτόνομη διαβίωση. Οι συμμετέχοντες είναι άτομα υψηλής λειτουργικότητας και ευφιίας, με ικανότητες και ταλέντα,  που μπορούν, με την κατάλληλη πλασίωση να εργαστούν, να έχουν φίλους και φίλες, και μια καλή ποιότητα ζωής, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο.

Όλα τα προγράμματα γίνονται με συμμετοχή έφηβων και νέων από την κοινότητα και τη γειτονιά, ώστε το συμπεριληπτικό μοντέλο να ξεκινάει μέσα από τις δραστηριότητες.Μία τέτοια δράση είναι και η συναυλία των Πλοηγών με τους Nasty Pills, όπου τα δύο γκρουπ έχουν κάνει κοινές πρόβες και έχουν δουλέψει ως συνάδελφοι, για να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι Πλοηγοί είναι 7 νέοι και νέες με ταλέντο στη μουσική που κάνουν πρόβες και έχουν δημιουργήσει ένα ρεπερτόριο με ξένα και ελληνικά τραγούδια. Έχουν παίξει σε μουσικές σκηνές και έχουν συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες αλλά και συνομίληκούς τους μουσικούς. 

Οι Nasty Pills κινούνται σε Funk – Disco αλλά και  Classic Rock και Blues δρόμους με το ελληνικό rock να βρίσκεται στη φαρέτρα τους. Με μοναδική και ατελείωτη ενέργεια πάνω στη σκηνή συνεπαίρνουν τα πλήθη και τα παρασύρουν σε μονοπάτια αχαλίνωτου χορού και διασκέδασης μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Το live του Σαββάτου με τη σύμπραξη των δύο συγκροτημάτων επί σκηνής προβλέπεται εκρηκτικό! 

Σας περιμένουμε!  

Yπεύθυνη μουσικής ομάδας & Yπεύθυνη Tμήματος επαγγελματικής ένταξης της Πλοήγησης
Μαρία Παπαρδάκη (τηλ. επικοινωνίας 6907061841)