Εικόνα
Image
Summer Fun Project από την Πλοήγηση.
Περιγραφή
Κείμενο
Το "Summer Fun Project" της "Πλοήγησης" περιλαμβάνει βραδιές σε θερινό σινεμά, μπαράκια, ρεμπετάδικο, συναυλίες, μίνι γκολφ, studio ηχογράφησης, ενώ το τελευταίο βράδυ κλείνουμε με beach party.
 
Η ομάδα των συμμετεχόντων είναι μικτή και αποτελείται από νέους και νέες υψηλής λειτουργικότητας με αναπτυξιακές και ψυχοκοινωνικές διαταραχές και συνομηλίκους τους τυπικού πληθυσμού από την κοινότητα και τη γειτονιά. Οργανώνεται και στελεγχώνεται από το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό της Πλοήγησης.
 
  • Διάρκεια: 1-18 Ιουλίου (3 έξοδοι ανά εβδομάδα) 
  • Κόστος: 230 ευρώ
Εικόνα
Image
Λογότυπο Πλοήγηση.

Γνώρισε "Πλοήγηση"

Κείμενο

Η "Πλοήγηση" απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους και νέους με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή υψηλής λειτουργικότητας, ή με ψυχοκοινωνικές και νοητικές δυσκολίες. Σκοπός του προγράμματος της "Πλοήγησης" είναι να αναδείξει το υγιές και λειτουργικό κομμάτι του ατόμου, ώστε αυτό να μπορέσει να ενταχθεί στο κοινωνικό σύνολο και την αγορά εργασίας και, με την κατάλληλη πλαισίωση, να αυτονομηθεί. Τα προγράμματα είναι ατομικά και ομαδικά με μικτές ομάδες ατόμων με δυσκολίες και ατόμων τυπικού πληθυσμού από την κοινότητα και τη γειτονιά. Οι επιλογές των προγραμμάτων διαμορφώνονται συλλογικά, με εναρκτήριο το αίτημα των γονέων και του ίδιου του ατόμου. 

Μάθετε περισσότερα. Επικοινωνήστε με την "Πλοήγηση".