Εικόνα
Image
Εικόνα διάφορα γραφικά στοιχεία τα οποία απεικονίζουν τις δραστηριότητες σε ένα καλοκαιρινό κατασκηνωτικό πρόγραμμα.
Περιγραφή
Κείμενο

Η κατασκηνωτική περίοδος θα ξεκινήσει το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου και θα διαρκέσει 9 διανυκτερεύσεις. Η αμοιβή είναι 350 €. 

Θέλουμε οι συνοδοί να έχουν καλή διάθεση, υπομονή και υπευθυνότητα. Η συμμετοχή στην κατασκήνωση θα προσφέρει – μεταξύ άλλων – στους συνοδούς μία εμπειρία γεμάτη συγκινήσεις!

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε ως συνοδοί, αποστείλετε με E-mail από τη σελίδα του «ΕΡΜΗ» βιογραφικό σημείωμα, συνοδευόμενο από ένα κείμενο με την παρουσίασή σας.

 
Εικόνα
Image
Λογότυπο Ερμή, Σωματείο ΑμεΑ.

Γνώρισε τον φορέα

Κείμενο

Το Σωματείο Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες με την επωνυμία "Ερμής" ιδρύθηκε το 1988. Είναι ΝΠΙΔ, ειδικώς αναγνωρισμένο φιλανθρω­πικό Σω­ματείο. Λειτουργεί το ομώνυμο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας, με προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης, Λέσχη Δημιουργικής Απασχόλησης, Ξενώνα Προσωρινής Φιλοξενίας. Επιπλέον, ο "Ερμής" ίδρυσε προσφάτως τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης - Διαμέρισμα "Το Σπιτικό", που τίθεται σε λειτουργία το αμέσως επόμενο διάστημα.

Μάθε περισσότερα.

Τα στοιχεία επικοινωνίας για τις αγγελίες, επαληθεύονται από την ομάδα της νόησης στο διαδίκτυο (NOESI.gr) και διατίθoνται στους ενδιαφερόμενους /-ες online ή μέσω E-mail με ειδικό ενημερωτικό δελτίο προς διαπιστευμένους επαγγελματίες. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα, δες το άρθρο μας: Επαγγελματική διαπίστευση.

 

Δες περισσότερες αγγελίες ιδιωτών σε χάρτη.